Gevezelik

dunyali

Yeni Üye
27 Ocak 2021
26
64
13
Arkadaşlar ben size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Eşimle kendi aramızda bir konu konuştuk.Tartışmadık lakin konu beni strese sokan bir konu idi...Gün içinde işlerimi yapıyorum fakat aklım benim sürekli bu konuyla ilgiliydi...Daha sonra bir yakınıma ziyarete gittim ve sohbet sırasında eşimle bahsettiğimiz konuyu bana anlattı...Rüyasında görmüş.....Ben bu durumu kendimce şöyle yorumladım...Negatif ve dolu enerjiyle oraya gittiğim için bunu karşı tarafa aktatdığımı düşünüyorum.... Eşimizle sabah konuştuk ve yakınım da bizi geceyi sabaha baglayan gece rüyasında görmüş.....Tesadüf mü yoksa sizce başka bir şeymidir?

• Like
Tepkiler: Elysion

Absoluta Virtute

Büyücü
5 Eyl 2020
662
1,419
93
Negatif ve dolu enerjiyle oraya gittiğim için bunu karşı tarafa aktatdığımı düşünüyorum....
Tam olarak öyle değil, yakınınızın büyük ihtimalle algı kanalları çok açık. Her kişiye öyle olmaz. Yeteneği vardır yakınınızın. Kendisi bunun farkında olmayabilir.
Eskiden ben eşimle ne zaman tartışam, ertesi gün kayınvalidem arardı. Kötü rüya gördüğünü söylerdi bizimle alakalı.
Ben maji ile uğraşmaya başladığımda kendime ve eşime "koruma" ayarladigimda kesildi bu kötü rüyalar.

• Like
Tepkiler: Yekta ve Elysion

Dennis

Büyücü
26 Nis 2020
2,153
5,314
113
Tesadüf mü yoksa sizce başka bir şeymidir?
Tesadüf olsa eş zamanlılık olmaz. Hiçbir şey tesadüf değil, ama herșeyin birbiri ile olan bağlantısını kurmak konusunda biz yeteri ilim sahibi değiliz. Tesadüf diye birşey yok. Nerde tesadüf varsa orada bir üstünü örtme veya kavrayış yetersizliği vardır.

Tabi ben genel konuştum.

En rastlantısal durumları aklınıza getirin, ne olduklarının önemi yoktur, ama hepsi bir gizli ilim konusu, bir alt başlık, bir evren modeli, çekim veya itim yasası numunesidir, yani senin bütüncül hallerine hizmet eder, veya bilinç altı otomatik çekim (yani kristalize olmuş toplama) haritana hizmet eden önceden hesaplanmış değişkenlerdir.

Tesadüf yok. Neden belli kişilerin başına hep kötü şeyler gelir? Tesadüf yok çünkü. Neden bazı kişilerin insan ilişkileri kötüdür? Çünkü tesadüf yok.

Bazen iyi bazen kötü şeyler yaşamak bile, bilinç altı çekim haritasına göre hedefe kilitlenmiş rota üzerine seyreder. Biz de haritamizin derin benlikteki siparişlerine inemedigimiz için çektiğimiz şeyleri hep tesadüfen başımıza gelen şeyler zannederiz.

dunyali

Yeni Üye
27 Ocak 2021
26
64
13
Bazen iyi bazen kötü şeyler yaşamak bile, bilinç altı çekim haritasına göre hedefe kilitlenmiş rota üzerine seyreder. Biz de haritamizin derin benlikteki siparişlerine inemedigimiz için çektiğimiz şeyleri hep tesadüfen başımıza gelen şeyler zannederiz.

Demişsin...Çok doğru...Daha bugün de bu yakınım dediğim kişinin kafayı benimle bozmuş olduğunu öğrendim :)
Beni kıskandığını benimle ilgili herşeye dahil olmak istediğini vs. Söyledi bana
Bende dedim ki benim bir numerom yokki dümdüz biriyim beni gözünde fazla büyütmesin dedim :)
Bütün bunları değerlendirdiğimde bana karşı birikmiş 9 senelik bir enerjinin sonucu umarım bununla kalır :)

• Like
Tepkiler: Yekta ve Dennis

Dennis

Büyücü
26 Nis 2020
2,153
5,314
113
Birikmiş enerji büyük sıkıntı. Pozitifi de negatifi de sıkıntı hatta. Enerji asla biriktirmen gereken bisey değil çünkü.

Negatifse muhattabindan intikam alma veya onu acze düşürme üzerinden tezahür eder. Pozitifse ve serbest birakılamıyorsa da akım bozulur. Birden akar ve yerine göre ziyan olucu, yerine göre zehirleyici etki yapar. Neşen, mutluluğun karşı tarafın kotasını doldurur, tașırır ve kaotik bir enerji salınımına dönüşür ve seni yavaşlatmaya çalışırlar. Bunu art niyetle de yapmazlar esasında ama fazla pozitifini bir anda saçmak senin ortama atom bombası atman demek olur ve herkes seni haddini aşan, kendini unutan biri olarak algılar.

Böylece sen neşemi yaşamama izin vermiyorlar beni kıskanıyorlar ve çekemiyorlar zannedersin, ama onlar da senin hallerini samimi ve doğal bulamadıkları için aşırı pozitif hallerini reddederler.
Çünkü salınım sorunu yaşıyorsun. Akordun bozuk. Yani pozitif olmana bakmaz evren, dengeli ve tutarlı olmana bakar. Dengeli isen hüzün ile bile insanları baglayabilirsin çünkü duygunu olduğu gibi yaşıyorsun ve güven oyun oluşuyor.

Bütün meseleler buradan çıkıyor işte.
Toksik pozitifizm öldürücü bir etki yapar.

Calsiyum kemiklere faydalı diye peynir yemeyi abartirsan, böbrek taşına dönüşürler. İdrar yollarında yanma olur.

Dengeli büyümek gerek. Duygularınla kendi içinde yüzleșmezsen, kendi duygularını evvela kendi üst benliğin üzerinden yaşamazsan, onları tezahür ettirirken kimse onları senden direk olarak almak istemez. Yani geçmez karşı tarafa. Ya da işte seni kullanıp atarlar. Çünkü üst benliğin kapalı, duygularını başkaları üzerinden yaşamaya uğraşırsan anca senden maddi manevi faydalanacak bir hale getirirsin kendini.

Son düzenleme:

dunyali

Yeni Üye
27 Ocak 2021
26
64
13
Tam olarak bilinmemekle birlikte Bu kıskançlık olayını hissediyordum ama kendi içimde böyle bir duygu olmadığı için önemsemiyorum bir nevi yok saydım...Etraftan söylediler yine duymazdan geldim...Taki kendi söyleyene kadar.....Neden diye sorduğumda ...doğru düzgün bir cevapta alamıyorum kendisinden....Hal böyle olunca oldukça az muhatab oluyorum bir nevi zorunlu olarak bir araya gelmeye çalışıyoruz ikimizde :)

Dennis

Büyücü
26 Nis 2020
2,153
5,314
113
Ben de çok çektim 🙈

Herkesin motivasyonunu anlamaya çalıştım ve herkesin kendi bütünlüğü içinde haklı olduğunu farkedince korktum 😄

Kıskanan insan kötülük yapar ve haklıdır. Cahil hep haklıdır çünkü. Öğrenmeyi reddeden de haklıdır o an için. Yapacak bisey yok. Öğreneceği şeye kapalı diye birine bisey diyemezsin. Çünkü hangi blokaj etkisi altında olduğunu bilmiyorsun. Sen istiyorsun ki robot gibi programlanıversin tek celsede. Yok öyle kardeşim. Zor iș. Ve, Evren sana yargılama hakkı da vermiyor çünkü bu sefer de karma biniyor yargılandığın şeyden..

Hz. Peygamber, hatta tüm peygamberler en çok bu yönleri ile örnek alınmalı. Çünkü bunu öğretiyorlar. Onlardan başka hemen herkes kendi kırmızı çizgisini geçeni düşman ilan ediyor.

Peygamber sabrı denen şey bence araştırılmalı. Altında ince bir ilim var çünkü. Asıl kadim bilgelik eğitiminin emsalleri onlar.

Tabi lafı çevirdim yine 😄 ama empatide derinleșmek herkesin harcı değil ben onu anladım.

Derler ya eğitim şart diye. Yok öyle bisey. Eğitimi taze acıları yüzünden reddenen insan yaşayarak öğrenir ve belki bu 20 yıl sonra olur. Sen istiyorsun ki hemen ilk anlatmada senin öğüdün ile hareket etsin. Melesef yok öyle bisey. Gerçek eğitimci sana hata yapma ve bedel ödeme payı bırakır. Allah bile ölüme kadar tevbe kapısını açık tutuyor, sen kulu yargılamada acele ediyorsun. Bizde eğitimde sıfır kusur politikası var. Eğitim şart ama kimse eğitimin mekaniği hakkında fikir sahibi değil.

Son düzenleme:

Elysion

Büyücü
3 Nis 2020
1,524
4,506
113
Adblok Algılandı

Lütfen devam etmeden önce adblock/reklam engelleyici uygulamanızı devre dışı bırakın.

Sitemizin yazılım/donanım/servis sağlayıcı giderleri reklam gösterimleri ile karşılanmaktadır.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    Hayır Teşekkürler