Enochian Majideki iki temel ritüel aşağıda pentagram ve hexagram ritüelleridir.Bu ritüeller sadece örnek olması amacıyla verilmiştir ve uygun hazırlıklar yapılmadan ritüellerin yapılmaması gerekmektedir.Bu ritüellerin ikisinide yapmadan önce Enochian Magic: A Practical Manual or An Advanced Guide to Enochian Magick’i çalışın.
Çünkü bu ritüelleri uygulamadan önce ritüellerde kullanacağınız kelimelerin anlamlarını kesinlikle bilmeniz gerekmektedir.
Pentagram Ritüeli
Adım 1:Ayakta durun.Alnınıza dokunun ve ‘Zah’ diyin (Telaffuzu zod-ah)
Adım 2:Sol göğsünüze dokunun ve ‘Ondoh’ diyin (Telaffuzu on-doh)
Adım 3:Omzunuzun sağ yanına dokunun ve ‘Mıh’ diyin (Telaffuzu mee-heh)
Adım 4:Omzunuzun sol yanına dokunun ve ‘Buzd’ diyin (Telaffuzu boo-zod-deh)
Adım 5:İki elinizle birlikte sağ göğsünüze dokunun ve ‘Paıd’ diyin (Telaffuzu pah-ee-deh)
Adım 6: Doğuya dönün.Hava elementi için sarı bir pentagram çizin önce ve sonra ‘Exarp’ diyin (Telaffuzu etz-ar-peh)
Adım 7:Güneye dönün.Ateş elementi için kırmızı bir pentagram çizin ve ‘Bıtom’ diyin (Telaffuzu bee-toh-meh)
Adım 8:Batıya dönün.Su elementi için mavi bir pentagram çizin ve ‘Hkoma’ diyin (Telaffuzu heh-koh-mah)
Adım 9:Kuzeye dönün ve toprak elementi için siyah bir pentagram çizin ve ‘Nanta’ diyin (Telaffuzu nah-en-teh)
Adım 10:Kuzeye bakın.Kollarınızı haç şekline getirin ve şöyle diyin;
Önümde IKZHIKAL (telaffuzu ee-keh-zeh-hee-kal)
Arkamda EDLPRNAA (telaffuzu eh-del-par-nah-ah)
Sağımda BATAIVAH (telaffuzu bah-tah-ee-vah)
Solumda RAAGIOSL(telaffuzu rah-ah-gee-oh-sel)
Renkli pentagramlarınızı ve bu dört pentagramın ortasında yalnız durduğunuzu imajine edin.
Çünkü bu ritüelleri uygulamadan önce ritüellerde kullanacağınız kelimelerin anlamlarını kesinlikle bilmeniz gerekmektedir.
Pentagram Ritüeli
Adım 1:Ayakta durun.Alnınıza dokunun ve ‘Zah’ diyin (Telaffuzu zod-ah)
Adım 2:Sol göğsünüze dokunun ve ‘Ondoh’ diyin (Telaffuzu on-doh)
Adım 3:Omzunuzun sağ yanına dokunun ve ‘Mıh’ diyin (Telaffuzu mee-heh)
Adım 4:Omzunuzun sol yanına dokunun ve ‘Buzd’ diyin (Telaffuzu boo-zod-deh)
Adım 5:İki elinizle birlikte sağ göğsünüze dokunun ve ‘Paıd’ diyin (Telaffuzu pah-ee-deh)
Adım 6: Doğuya dönün.Hava elementi için sarı bir pentagram çizin önce ve sonra ‘Exarp’ diyin (Telaffuzu etz-ar-peh)
Adım 7:Güneye dönün.Ateş elementi için kırmızı bir pentagram çizin ve ‘Bıtom’ diyin (Telaffuzu bee-toh-meh)
Adım 8:Batıya dönün.Su elementi için mavi bir pentagram çizin ve ‘Hkoma’ diyin (Telaffuzu heh-koh-mah)
Adım 9:Kuzeye dönün ve toprak elementi için siyah bir pentagram çizin ve ‘Nanta’ diyin (Telaffuzu nah-en-teh)
Adım 10:Kuzeye bakın.Kollarınızı haç şekline getirin ve şöyle diyin;
Önümde IKZHIKAL (telaffuzu ee-keh-zeh-hee-kal)
Arkamda EDLPRNAA (telaffuzu eh-del-par-nah-ah)
Sağımda BATAIVAH (telaffuzu bah-tah-ee-vah)
Solumda RAAGIOSL(telaffuzu rah-ah-gee-oh-sel)
Renkli pentagramlarınızı ve bu dört pentagramın ortasında yalnız durduğunuzu imajine edin.